Вхід на сайт

Ел. пошта:
Пароль:

Реєстрація на сайті

Призвіще: Область:
Ім'я: Населений пункт:
    По батькові: Номер телефону:
    Ел. пошта: Компанія:
      Пароль: Посада:
      Повторіть пароль: Рік початку роботи:
      Фото:
      З правилами розміщення об'єктів погоджуюсь

      Забули пароль?

      Вкажіть ел. пошту — ми надішлемо Вам новий пароль для входу
      Ел. пошта:

      Проблема на сайті

      Закрити
      Ваш e-mail:
      (необов'язково)
      Розкажіть нам, що сталось

      УВАГА-СЕМІНАР!

      27 березня 2011, 0:00 коментарів: 2 переглядів: 8190

      Київське міське відділення АФНУ проводить для своїх членів цикл безкоштовних семінарів з фінансового моніторингу, змін в законодавстві та податковому кодексі що стосуються операцій з нерухомістю для підприємців – фізичних осіб та агентств нерухомості (юридичних осіб).

      Семінари  проводяться  щотижня в офісі КМВ АФНУ за адресою: бул.Дружби народів, 24/2, офіс 50 для невеликих груп з 12-15 осіб.

      Перші чотири семінари, в яких прийняли участь більше 50 слухачів, провів Голова комітету з юридичних питань та офіційний представник АФНУ при Держфінмоніторингу Корчев Дмитро Юрійович, який ознайомив слухачів зі змінами в законодавстві, що стосуються операцій з нерухомістю і фінансової звітності підприємців згідно  зі статтями нового податкового кодексу. Слухачі були ознайомлені з положеннями Закону про Фінмоніторинг  і про практичне його застосування ріелторами (реєстрація, форми звітності, тощо). Бажаючі мали можливість придбати всі необхідні методичні матеріали.

      В цілому, по оцінці учасників семінар був цікавим та корисним для практичної діяльності ріелторів в нових умовах. Слухачі-члени АФНУ могли висловити свої думки, основані на практичному досвіді, щодо застосування змін в законодавстві в їх професійній діяльності.

      Правління КМВ АФНУ прийняло рішення постійно проводити семінари та круглі столи на актуальні теми ріелторської діяльності та ринку нерухомості в умовах сьогодення для підвищення кваліфікації ріелторів- членів АФНУ.

      Наступною темою семінарів буде земельне законодавство в Україні та операції з землею.

      Перший семінар відбудеться 31 березня(четвер) о 14.00 в офісі КМВ АФНУ.

      Всім бажаючим прийняти участь в семінарах прохання записатися в офісі КМВ АФНУ за тел.. 502-44-66, (067) 430-24-95 begin_of_the_skype_highlighting (067) 430-24-95 end_of_the_skype_highlighting

      Про дату наступного семінару ми повідомимо найближчим часом. 

      Коментарі

      • Злыдень Сергей

        Злыдень Сергей Анатольевич

        9 березня 2011 в 14:14

        Мне кажется , что на семинары надо приглашать и не членов АСНУ, для членов АСНУ без платно а для не членов орг. сбор. Тем самым мы будем привлекать в АСНУ новых членов.

        #
      • Бортник Олександр

        Бортник Олександр Вікторович

        10 березня 2011 в 18:20

        поздно сообщили о семинаре. из регионов мож кто бы приехал.

        #