Вхід на сайт

Ел. пошта:
Пароль:

Реєстрація на сайті

Призвіще: Область:
Ім'я: Населений пункт:
    По батькові: Номер телефону:
    Ел. пошта: Компанія:
      Пароль: Посада:
      Повторіть пароль: Рік початку роботи:
      Фото:
      З правилами розміщення об'єктів погоджуюсь

      Забули пароль?

      Вкажіть ел. пошту — ми надішлемо Вам новий пароль для входу
      Ел. пошта:

      Проблема на сайті

      Закрити
      Ваш e-mail:
      (необов'язково)
      Розкажіть нам, що сталось

      Рієлторів запрошують у соціальну мережу

      11 березня 2011, 0:00 переглядів: 9725

      1 березня Асоціація фахівців з нерухомості України (АФНУ) провела в Києві прес-конференцію, яка була присвячена наступним питанням:
      1. Стан та перспективи розвитку ринку нерухомості України.
      2. Анонсування 15-ї ювілейної Міжнародної конференції в Ялті, яка відбудеться 12–15 травня 2011 р
      3. Презентація спеціалізованої соціальної мережі для рієлторів.
       Як заявили фахівці АФНУ, соціальна мережа стане новим сучасним майданчиком для спілкування рієлторів з потенційними клієнтами.
       Протягом останніх декількох років оператори ринку нерухомості намагалися знайти нові методи роботи і просування своїх послуг. На жаль, всі вони зводилися до створення чергового сайту, який збирав оголошення про продаж або здачу в оренду об'єктів з інших аналогічних ресурсів. У результаті рієлторські бази даних росли як на дріжджах, а продавці і покупці об'єктів як і раніше знаходили один одного за оголошеннями на стовпах і в газетах безкоштовних оголошень. Але сьогодні ринок нерухомості вимагає від рієлтора нових підходів до клієнта — агент з нерухомості повинен бути не тільки там, де знаходиться об'єкт, але і там, де знаходиться покупець або продавець. І якщо покупці й продавці нерухомості сьогодні перебувають у соціальних мережах, то і рієлтор повинен бути там.
      «Принцип роботи нашої соціальної мережі такий же, як і у Facebook, — розповів «Миру Квартир» Президент АФНУ Сергій Злидень. — У рієлторів буде можливість представити себе перед клієнтом, а також виставити свій об'єкт на продаж або оренду».
       За словами президента АФНУ, в мережі будуть передбачені спеціальні сервіси, які дозволять, з одного боку, представляти потенційним покупцям і орендарям найбільш об'єктивну картину про об'єкт, з іншого — показувати його найвигідніші сторони. Крім того, сервіси рієлторської мережі дозволять зберігати права рієлтора на реалізацію об'єкта.
      Рієлторська мережа призначена для спілкування рієлторів по всій Україні. Зареєструватися в ній на сьогоднішній день можна безкоштовно. Чи стане з часом вхід в мережу платним — покаже ринок.
      Продемонструвати нову рієлторську соціальну мережу АФНУ обіцяє на 15-й ювілейній Міжнародній конференції в Ялті, яка відбудеться 12–15 травня 2011 року. Тема конференції традиційна: «Ринок нерухомості: стан, перспективи розвитку, роль професійних громадських організацій в його формуванні». Місце проведення — готель «Ялта-Інтурист». Рієлтори обговорять як шляхи розвитку ринку нерухомості, так і свої можливості вплинути на нього.
      Згідно з даними аналітичних звітів, опублікованих на сайті АФНУ, можна зробити висновок, що ринок нерухомості готовий до виходу з кризи.

      3

      6

      2

      4

      5

      Коментарі