Вхід на сайт

Ел. пошта:
Пароль:

Реєстрація на сайті

Призвіще: Область:
Ім'я: Населений пункт:
    По батькові: Номер телефону:
    Ел. пошта: Компанія:
      Пароль: Посада:
      Повторіть пароль: Рік початку роботи:
      Фото:
      З правилами розміщення об'єктів погоджуюсь

      Забули пароль?

      Вкажіть ел. пошту — ми надішлемо Вам новий пароль для входу
      Ел. пошта:

      Проблема на сайті

      Закрити
      Ваш e-mail:
      (необов'язково)
      Розкажіть нам, що сталось

      НОВИНИ ГЕНЕРАЛЬНОГО СПОНСОРА АСНУ: Пенсійний фонд України продовжить співпрацю з Піреус Банком у 2012 році.

      10 січня 2012, 21:42 переглядів: 4814

      Конкурсна комісія Пенсійного фонду України (ПФУ) продовжила строк дії договору між Пенсійним фондом України та Піреус Банком на обслуговування поточних рахунків пенсіонерів та одержувачів грошової допомоги до 1 січня 2013 року. Це дає Піреус Банку право й надалі відкривати та обслуговувати рахунки для виплати пенсії та грошової допомоги.

      Рішення про пролонгацію договорів з уповноваженими банками приймає спеціальна конкурсна комісія ПФУ, яка обирає банки на основі оцінки їх фінансового стану та виконання ними нормативів НБУ протягом останніх шести місяців.

      Основними перевагами отримання пенсій та соціальної допомоги через Піреус Банк є безкоштовне відкриття та обслуговування поточних пенсійних рахунків, нарахування 10% річних на залишки на рахунку, а також безкоштовний випуск міжнародної платіжної картки VISA до рахунку. Також для цієї категорії клієнтів діють спеціальні умови розміщення коштів на строкові депозити – при розміщенні коштів на депозит «Пенсійний» всі пенсіонери отримують бонус до діючої стандартної відсоткової ставки за обраним видом вкладу: +0,5% річних у гривнях, доларах США або євро.

      Заступник директора департаменту роздрібного бізнесу Піреус Банку в Україні Олександр Гниленко:

      Заступник директора департаменту роздрібного бізнесу Піреус Банку в Україні Олександр Гниленко: "Піреус Банк є надійним партнером Пенсійного фонду України і завжди своєчасно та у повному обсязі виконує всі свої зобов’язання"

      «Піреус Банк є надійним партнером Пенсійного фонду України і завжди своєчасно та у повному обсязі виконує всі свої зобов’язання. Пролонгація договору з Пенсійним фондом на 2012 рік свідчить про стабільну довіру до Піреус Банку та його ефективну діяльність», – відзначив заступник директора департаменту роздрібного бізнесу Піреус Банку в Україні Олександр Гниленко.

      Довідка. Піреус Банк є однією із провідних банківських установ Південної та Східної Європи з активами 55,6 млрд євро і регуляторним капіталом 3,1 млрд євро (станом на 30.09.2011). Заснований у 1916 р., Піреус Банк сьогодні здійснює діяльність у Греції, Україні, Румунії, Болгарії, Єгипті, Албанії, Сербії, Кіпрі, а також у світових фінансових центрах – Нью-Йорку та Лондоні. Piraeus Bank S. A. є головною установою Групи Піреус Банку (Piraeus Bank Group); до Групи входять 10 банків і 21 компанія, які надають повний спектр фінансових послуг.

      Банк є членом Асоціації українських банків, Форуму провідних міжнародних фінансових установ, учасником Фонду гарантування вкладів фізичних осіб, членом Міжнародної торгової палати в Україні, а також входить до числа банків, уповноважених Пенсійним фондом України здійснювати виплату пенсій і грошової допомоги.

      Піреус Банк має найвищий рейтинг надійності депозитів (оцінка «5») від незалежного рейтингового агентства «Кредит-Рейтинг» (останнє оновлення рейтингу – 01.12.2011), що характеризує здатність банку вчасно та у повному обсязі виплачувати вклади. Банк має довгостроковий кредитний рейтинг агентства «Кредит-Рейтинг» на рівні «uaA» з прогнозом «стабільний» (дата оновлення – 22 грудня 2011 р.). Даний довгостроковий рейтинг входить до групи інвестиційних, тобто є одним з найвищих рейтингів, які присвоюються банкам, що працюють на українському ринку.


      Прес-служба Піреус Банку в Україні
      Андрій Сахно
      тел./факс: +38(044)495-8888
      e-mail: asakhno(at)piraeusbank.ua

      Коментарі